– i suppose you wanna kiss?

mitt hjärta kommer alltid vara svagt för disney. så även denna splitternya fick mig att vekna en aning, med alla dess klockrena kommentarer & alla fantastiska handmålade teckningar..

Annonser

20 kommentarer

Filed under livet

20 responses to “– i suppose you wanna kiss?

 1. Su

  jag har varit skeptisk till den filmen för trailen som dom har vissat på tv har varit så… tråkig. men när man ser dom här bilderna så får man ju se något helt annat. :)

  och så vill jag säga att jag verkligen uppskattar varenda liten (eller stor) kommentar du lämnar i min blogg. blir alltid himla glad och jag tycker det är helfint att du kommer tillbaka och läser.

  kram på dig!

 2. älskar disney! dom är bäst :)

 3. Disney filmer kommer alltid att gillas :)

 4. sv: åh tack för alla dina fina kommentarer i min blogg.

  Ja, fast i år har ju vintern vart kall i hela sverige och snöigt! Nu har vi 12 minus här. Lite otrevligt hehe. Men 20 minus är ju mycket värre! Vintern är kall, men vi har mycket snö och det är himla fint. Men planerar att flytta härifrån någon gång!

 5. sv: i know! skorna är helt underbara :)

 6. Su

  svar: Ja, eller hur! Det är något som jag verkligen ser fram mot nu. Man har ju ändå dragit sig till skolan i så många år så det ska bli helfint att lämna den gamla skolbyggnaden bakom sig och ja, ha så himla mycket framför sig.

  • jomen exakt! visst, även om det inte känns så nu så kommer jag såklart sakna allt lite när det mesta lugnat sig. men äsche, det kommer bli så himla mycket nytt. och det kommer bli toppen. :)

 7. tyckte att deras annonser på blogg.se sett så himla läskiga ut så jag har inte vågat kika närmare på filmen. fast.. man tackar ju aldrig nej till en gosig disneyfilm <3

 8. em!

  disney är det finaste

 9. åh, jag älskar disney filmer!

 10. Åh så det är ett tips alltså?

 11. A.

  Svar: Jag vet inte ens om jag hann reflektera kring om det var rätt eller inte innan det var över. Eller jag vet inte ens om det är över, jag vet nog ingenting förutom att han är helt underbar och han gör mig galen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s