fb-summering av finaste året

fantastiskt ju! 2011 fick jag min älskade björn, vi hade bästa aprilbröllopet, vi var ute till havs, for upp till ett på tok för varmt norrland, såg herr hellström vid havskanten, fick jobb.. ja, typ bara bra saker. 

idag har jag som mål att pricka av en del på min att-göra-lista. ungefär en rolig grej, och sen så massa mindre roliga saker. ”gör det tråkiga först” säger alltid mormor. motiverad? mjaa.

Annonser

2 kommentarer

Filed under livet

2 responses to “fb-summering av finaste året

 1. Su

  låter som ett fint år!

  och hej vännen! det var nog lika längesedan jag kikade in hos dig. med mig är det bra, visserligen blir jag lite trött på att jag har börjat tappat bort viktiga saker och så men sånt ska man väl göra ibland. och med livet trivs jag bra, allt är som jag vill att det ska vara, i alla fall nästan.

  hur är det med dig? vad är det för jobb nu?

  • eller hur! tiden har rusat sen sist.. åh, jag har också perioder då jag tappar bort viktiga saker. det är tröttsamt. men oftast reder det upp sig. skönt att höra att allt är bra annars :)
   och jag mår fint, är glad över människorna runt mig som ger av sin positiva energi, och en massa kärlek. just nu har jag ”demat” ett tag, duvet, åkt runt i butiker och låtit kunder komma fram och provsmaka diverse grejer. nu har det dock varit tyst ett tag därifrån, så håller utkik efter allt möjligt annat också. vill helst inte jobba heltid, men såklart inte för lite heller. lagom är bäst helt enkelt. :) svårt att få tag på drömjobbet, men sen har jag nog inget riktigt sånt heller..vill lixom ha något lagom, nåt med lagom kontakt med människor. så vården är nog tyvärr utesluten för mycket. för mycket emotionellt, blod och bajs. tror jag. hade nog inte klarat det i längden. men beundrar alla som kan.
   har du jobb nu? eller pluggar du kanske?, & inväntar sommarjobb?

   ♥ på dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s